Ochranna osobných údajov

Súhlas so spracovaním osobných údajov v súlade s nariadením EP a R EÚ 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) a so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov

Prevádzkovateľ firma Mr. KEBAB, s.r.o. spracováva osobné údaje zákazníkov v rozsahu: názov firmy, fakturačná adresa firmy, IČO, DIČ, IČ DPH, dodacia adresa, meno a priezvisko kontaktnej osoby, telefónne číslo, emailová adresa

Osobné údaje spracováva firma Mr. KEBAB, s.r.o. za účelom

  • fakturácie dodávaného tovaru

  • fakturácie dodávaných služieb

  • zasielania dodávaného tovaru

  • zasielania mailových ponúk produktov firmy Mr. KEBAB, s.r.o.

  • vyhotovenia zmluvy, vymáhania pohľadávok

 

Osobné údaje firma Mr. KEBAB, s.r.o. neposkytne tretím osobám, s výnimkou:

  • JUDr. Andrea Balážová – advokátska kancelária, Mäsiarská 61, 040 01 Košice, ktorá spracováva právnu agendu firmy Mr. KEBAB s.r.o. v rozsahu :

    • Právnická osoba: názov firmy, fakturačná adresa firmy, IČO, DIČ, dodacia adresa, meno a priezvisko kontaktnej osoby, telefónne číslo, emailová adresa, meno a priezvisko konateľa

  • PRUDENTIS s.r.o., Buzická 44, 044 71 Čečejovce, ktorý spracováva účtovnú agendu firmy v rozsahu:

    • názov firmy/školy, fakturačná adresa firmy/školy, IČO, DIČ, IČ DPH, názov banky, číslo účtu

  • MCN s.r.o., Pražská 2, 040 11 Košice, správa kamerového systému, ktorá spracováva osobné údaje v rozsahu:

    • Tvár monitorovanej fyzickej osoby a iné črty osoby ktoré môžu byť odhalené kamerovým systémom

  • Smart software s.r.o., Závodu míru 40, 360 17 Karlovy Vary, ČR, ktorá spravuje vzdialeným prístupom údaje o zákazníkoch pre marketingové účely a spracováva osobné údaje v rozsahu:

    • Meno, priezvisko, telefónne číslo, emailová adresa


Prevádzkovateľ prehlasuje, že:

  1. Spracované osobné údaje dotknutých osôb použije len na vyššie uvedené účely v rámci svojich obchodných aktivít.

  2. Nevyužívaním zasielania mailových a telefonických ponúk produktov prevádzkovateľa nevzniká hrozba odmietnutia zmluvného vzťahu.

 

Spoločné ustanovenia:

Osobné údaje, ktoré poskytujete prevádzkovateľovi prostredníctvom registračného formulára alebo priamej objednávky musia byť pravdivé, a v prípade ich zmeny ste povinný o ich zmene bezodkladne informovať aj prevádzkovateľa.

 

Ochrana vašich osobných údajov sa spravuje ustanoveniami zákona o ochrane osobných údajov, pričom vaše práva sú upravené všeobecnom Nariadení EP a R (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov. napr. právo na základe písomnej žiadosti požadovať:

Právo na prístup

  • Máte právo na poskytnutie kópie osobných údajov, ktoré o Vás máme k dispozícii, ako aj na informácie o tom, ako Vaše osobné údaje používame. Vo väčšine prípadov vám budú Vaše osobné údaje poskytnuté v písomnej listinnej forme, pokiaľ nie je z Vašej strany požadované inak. Ak ste o poskytnutie týchto informácií požiadali elektronickými prostriedkami, budú vám poskytnuté elektronicky, ak to bude technicky možné.

Právo na nápravu

  • Prijímame primerané opatrenia, aby sme zabezpečili presnosť, úplnosť a aktuálnosť informácií, ktoré o Vás máme k dispozícii. Ak si myslíte, že údaje, ktorými disponujeme, sú nepresné, neúplné alebo neaktuálne, prosím, neváhajte nás požiadať, aby sme tieto informácie upravili, aktualizovali alebo doplnili.

Právo na vymazanie

  • Za určitých okolností máte právo nás požiadať o vymazanie Vašich osobných údajov, napríklad v prípade, ak osobné údaje, ktoré sme o Vás získali, už viac nie sú potrebné na naplnenie pôvodného účelu spracovania alebo v prípade, ak odvoláte svoj súhlas so spracovaním. Vaše právo je však potrebné posúdiť z pohľadu všetkých relevantných okolností. Napríklad, môžeme mať určité právne a regulačné povinnosti, čo znamená, že nebudeme môcť Vašej žiadosti vyhovieť.

Právo na obmedzenie spracovania

  • Za určitých okolností ste oprávnený nás požiadať, aby sme prestali používať Vaše osobné údaje. Ide napríklad o prípady, keď si myslíte, že osobné údaje, ktoré o Vás máme, môžu byť nepresné alebo keď si myslíte, že už Vaše osobné údaje nepotrebujeme využívať.

Právo na prenosnosť údajov

  • Za určitých okolností máte právo požiadať nás o prenos osobných údajov, ktoré ste nám poskytli, na inú tretiu stranu podľa Vášho výberu. Právo na prenosnosť sa však týka len osobných údajov, ktoré sme od Vás získali na základe súhlasu alebo na základe zmluvy, ktorej ste jednou zo zmluvných strán.

Právo namietať

  • Máte právo namietať voči spracovaniu údajov, ktoré je založené na našich legitímnych oprávnených záujmoch (napríklad osobné údaje spracúvame na účel bezpečnosti siete a infraštruktúry). V prípade, ak nemáme presvedčivý legitímny oprávnený dôvod na spracovanie a vy podáte námietku, nebudeme Vaše osobné údaje ďalej spracúvať.

Práva súvisiace s automatizovaným rozhodovaním

  • Máte právo odmietnuť automatizované rozhodovanie, vrátane profilovania, z ktorého pre Vás vyplynie právny alebo podobný významný dôsledok. Spoločnosť zvyčajne nepoužíva v kontexte zamestnávania automatizované rozhodovanie alebo profilovanie.

Právo odvolať súhlas

  • Vo väčšine prípadov Vaše osobné údaje nespracúvame na základe Vášho súhlasu. Môže sa však stať, že v konkrétnych prípadoch o Váš súhlas požiadame. V prípadoch, kedy to urobíme, máte právo odvolať svoj súhlas s ďalším používaním Vašich osobných údajov.

Právo podať sťažnosť

Ak chcete podať sťažnosť na spôsob, akým sú vaše osobné údaje spracúvané, vrátane uplatnenia vyššie uvedených práv, môžete sa obrátiť na linke: 0903 900 150, poslaním e-mailu na adresu: lelo@mrkebab.eu, alebo písomnou žiadosťou zaslanou do sídla prevádzkovateľa na korešpondenčnú adresu: Toryská 6, 040 11 Košice

 

Ak nie ste spokojný s našou odpoveďou, alebo sa domnievate, že vaše osobné údaje spracúvame nespravodlivo alebo nezákonne, môžete podať sťažnosť na dozorný orgán, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, https://dataprotection.gov.sk, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27; tel. číslo: +421 /2/ 3231 3214; E-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk.

 

Osobné údaje firma Mr. KEBAB, s.r.o. bude uchovávať v súlade so zákonom o archívoch a registratúrach, zákonom o účtovníctve a zákonom o DPH po dobu 10 rokov nasledujúcich po roku, ktorého sa to týka (rok, kedy bola vystavená posledná faktúra).

Osobné údaje určené na marketingové účely bude firma Mr. KEBAB, s.r.o. uchovávať po dobu 10 rokov od udelenia súhlasu, alebo pokiaľ súhlas dotknutá osoba neodvolá.

 

Dotknutá osoba môže požiadať o opravu osobných údajov, o obmedzenie spracúvania alebo o ich vymazanie.

 

9 výhod franchise programu Mr. KEBAB

KVALITNÁ ZNAČKA - neustále sa upevňujúca na trhu
Systém NEUSTÁLEJ PODPORY franchisantov zo strany franchisora
NONSTOP PORADENSTVO - dobré rady po telefóne, prípadne osobne
Prepracovaný medzinárodný FRANCHISOVÝ KONCEPT
Finálna ÚPRAVA JEDÁL sa vykonáva priamo pred očami klientov
Príjemná RÝCHLA NÁVRATNOSŤ vložených prostriedkov do 2 - 3 rokov
Dôraz je kladený na kvalitné, čerstvé a CHUTNÉ SUROVINY
FLEXIBILNÉ nároky na FINANCIE v závislosti od veľkosti, lokality a úprav
Prístup k prepracovanému MARKETINGOVÉMU KONCEPTU
Google video example - custom size